Tuinmachines

Tuinmachine kopen?

Ben je op zoek naar tuinmachines in de regio Den helder, Anna Paulowna, Schagen of Wieringen? Dan ben je bij Jan Petter B.v. aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk terecht voor allerlei soorten tuinmachines. Denk aan kettingzagen, heggenscharen, grasmaaiers, bosmaaiers, robotmaaiers en bladblazers.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze tuinmachines? Neem dan contact met ons op.

Tuinmachines van Jan Petter

Wanneer je kiest voor Jan Petter ben je verzekerd van professionele tuinmachines en persoonlijke aandacht. Naast de aanschaf van apparatuur staan wij namelijk ook klaar voor persoonlijk advies waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt. Wij leveren jouw tuinmachine gebruiksklaar bij je thuis en stellen deze direct voor je in. Zo kun je direct aan de slag!

Om de levensduur van je nieuwe tuinmachine te verlengen heeft deze onderhoud nodig. Bij Jan Petter verzorgen wij zowel het onderhoud als de reparatie van tuinmachines. Heb je een tuinmachine die niet via Jan Petter is besteld? Geen probleem, ook dan helpen wij je graag.

AL ONZE TUINMACHINES WORDEN GEBRUIKSKLAAR GELEVERD!

PROFESSIONELE TUINMACHINES

Bekijk onze andere werkzaamheden

Wij zijn specialist in laswerk, draaiwerk, constructiewerk, reparatie en onderhoud van metaal. Daarnaast leveren wij graag maatwerk op het gebied van metaalbewerking en denken we graag met u mee. Dus komt u uit de regio Anna Paulowna, Den helder, Schagen of Wieringen? Neem dan gerust contact met ons op of klik op de werkzaamheden voor meer informatie.

Hulp of advies nodig?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, vinden we leuk!

1 + 7 =