Robotmaaiers

Professionele robotmaaiers

Voor aantrekkelijke prijzen.

De ideale robotmaaiers voor uw gazon!

Een robotmaaier of een maairobot is een automatische grasmaaier. Éénmaal instellen en het gazon wordt elke dag netjes bijgehouden. Zelf klungelen met een handmatige grasmaaier en alle rommel die erbij komt kijken, het is allemaal verleden tijd! Met een robotmaaier kunt u uw tijd besteden aan iets dat u leuk vindt om te doen. Of u nu een grote of een kleine tuin hebt, voor elke tuin is er een geschikte robotmaaier te vinden.

BLUETOOTH VERBINDING

NIEUWSTE MOEDERBORD

ROBUUSTE RUBBER WIELEN

DIGITAAL TOETSENBORD EN LED

ZELFREINIGEND

INTELLIGENT BATTERIJENBEHEER

ROBOTMAAIERS VAN JAN PETTER

Wanneer je kiest voor een robotmaaier van Jan Petter dan ben je verzekerd van een professionele machine en persoonlijke aandacht. Bij Jan Petter staan we namelijk ook klaar voor persoonlijk advies waar je daadwerkelijk iets aan hebt. Wij leveren jouw robotmaaier gebruiksklaar bij je thuis en stellen deze direct voor je in. Zo kun je direct aan de slag!

Wil je graag een robotmaaier komen testen? Vraag dan direct een demo aan!

Robotmaaier voordelen

We zetten de drie belangrijkste voordelen voor u op een rijtje.

 

  1. Een robotmaaier neemt u al het werk uit handen.
    Het automatische apparaat kan volledig zelf uw gazon maaien en onderhouden. U hoeft geen tijd meer vrij te maken en al zwetend en bukkend het gras te maaien. De maaier laadt zichzelf op en is zelfreinigend.
  2. Mensen met hooikoorts hebben baat bij een robotmaaier.
    Als u het gazon handmatig maait, dan moet u na het maaien ook nog eens al het gemaaide gras opvegen en opruimen. Met een maairobot hoeft dit niet meer!
  3. Een robotmaaier kan op vele soorten grond zijn werk doen.
    U hoeft geen perfect aangelegde tuin te hebben om een robotmaaier uw gazon te laten maaien. Het apparaat is prima in staat om te maaien als er hellingen en oneffenheden in het gras zijn. Sommige apparaten kunnen hellingen aan tot wel 45%!

Dit zijn onze topmerken!

Kom langs voor een gratis demo!

Of u nu een klein of groot gazon hebt, een robotmaaier kan bijna elk gazon maaien. Wilt u een robotmaaier kopen maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Bij Jan Petter B.V. helpen wij u graag bij het vinden van de geschikte maaimachine voor uw tuin. Vul het formulier in of neem direct contact met ons 0223-533049

3 + 4 =