Op zoek naar,

Metaalbewerking | regio Anna Paulowna, Den helder en Schagen

Bent u op zoek naar een specialist in metaal en staal, in Anna Paulowna, Den helder, Schagen of Wieringen? Heeft u iemand nodig die met u en uw project meedenkt? Iemand die passende oplossingen bedenkt voor uw metaal vraagstukken. Dan bent u bij Jan Petter B.V. aan het juiste adres! Dankzij onze jarenlange ervaring vinden we vaak voor ieder probleem wel een oplossing.

 

Wij houden van een uitdaging

Werken met metalen is uitdagend. Er zijn namelijk veel verschillende soorten metalen te verkrijgen en elk materiaal heeft zijn voor -en nadelen. Juist dat maakt het werken met metaal voor ons erg leuk. Of het nu gaat om constructiewerk, laswerk, draaiwerk, restauratie of onderhoud. Voor ons is (bijna) geen klus te gek. Advies nodig of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Bekijk onze werkzaamheden voor meer informatie

Wij zijn specialist in laswerk, draaiwerk, constructiewerk, reparatie en onderhoud van metaal. Daarnaast leveren wij graag maatwerk en denken we graag met u mee. Dus komt u uit de regio Anna Paulowna, Den helder, Schagen of Wieringen? Neem dan gerust contact met ons op of klik op de werkzaamheden voor meer informatie.

Hulp of advies nodig met een uitdagende klus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, vinden we leuk!

9 + 9 =