Innovatieve maaikop voor uw bosmaaier

De roterende maaikop, het hulpmiddel voor elke hovenier.

De PECO roterende maaikop is het ideale hulpmiddel voor elke hovenier of groenvoorziening. Onze innovatieve maaischaar werkt namelijk zonder roterende messen, waardoor rondvliegend puin verleden tijd is. Met de twee tegendraaiende maaimessen werk je dus niet alleen veiliger, maar vanwege de hoge maai prestaties ook nog eens bijzonder effectief. De kop is bruikbaar op de meeste bosmaaiers en zeer geschikt voor lichte bosmaaiers i.v.m. het laag gevraagde vermogen.

De voordelen van de roterende maaikop

✓ Ideaal voor het maaien van bodembedekkers

✓ Top voor het maaien van gras en/of onkruid

✓ Geschikt voor het knippen van heggen en struiken 

✓ Het snijden van rietkragen gaat gemakkelijk

✓ Handig voor het maaien van waterplanten en kan ook onderwater

Maaimes is de ideale duurzame oplossing

Ook met het oog op de nieuwe milieueisen m.b.t. het gebruik van bestrijdingsmiddelen is dit maaisysteem de ideale oplossing. Het maaimes is namelijk compact en op vrijwel elke bosmaaier te monteren. Daarnaast is het maaimes voor veel verschillende toepassingen te gebruiken. Duurzaam groen onderhouden was nog nooit zo eenvoudig. 

De installatie van de maaikop

De installatie van de PECO maaikop nemen we graag voor je uit handen. Zo weet je niet alleen zeker dat jouw machine direct gebruiksklaar is, maar heb je ook lang plezier van je apparatuur. Wij zijn namelijk geen dozenschuivers, maar helpen je graag goed op weg. Daarom leveren we ook een complete set van het systeem inclusief bosmaaier. Hierbij krijg je  jouw nieuwe maaier gebruiksklaar aangeleverd. Uiteraard is het ook mogelijk om de roterende maaikop los te bestellen. Je ontvangt van ons dan het product en een handleiding zodat je de maaikop zelf op je bosmaaier kunt installeren.

 

De kenmerken van de PECO roterende maaikop

De maaikop bestaat uit 2 maaimessen die een langzaam roterende beweging maken, hierdoor is rondvliegend puin verleden tijd.. De messen zijn respectievelijk 18/15 tand messen met een diameter van 230mm. De maaikop is zoals eerder benoemd geschikt voor bijna alle merken bosmaaiers, dit kunnen zowel accu of motor machines zijn. 

Andere innovatieve producten

Naast ons roterende maaimes zijn er nog meer innovatieve groenproducten waar je wellicht blij van kan worden. Naast onze maaikop, hebben we namelijk ook een extreem lichte telescopische snoeischaar voor je in de aanbieding. 

Telescopische snoeischaar

De schaar is gemaakt sterke, maar lichte materialen en snijdt moeiteloos door takken met een diameter tot 40 mm. Dit stelt professionals zoals jou en hobbytuinders in staat om snel, precies en zonder moeite te snijden. De snoeischaar is met telescopische steel in meerdere afmetingen verkrijgbaar.

Heggenschaar koppelstuk voor uw bosmaaier

Met ons koppelstuk voor uw bosmaaier tover je jouw bosmaaier in no-time om in een heggenschaar. Zo wordt jouw maaier dus nog breder inzetbaar. Het heggenschaar koppelstuk is gebouwd met sterke 300/400 mm dubbelzijdige messen en is in twee uitvoeringen verkrijgbaar. In een enkel assige uitvoering waarin de snijhoek kan worden aangepast tot 45 graden en in een dubbel assige uitvoering waarin de snijhoek meerdere kanten tot wel 90 graden kan worden versteld. Ideaal voor veelzijdige klussen.

 

Meer informatie of de maaikop uitproberen?

Wil je de maaikop (of een van de andere producten) graag in actie zien en zelf uitproberen? Dat kan! Je bent bij ons altijd van harte welkom voor een demonstratie van de maaikop en een bakje koffie (of thee). Zo krijg je direct feeling met de maaikop en kun je zelf ervaren wat de maaikop voor jouw werkzaamheden kan betekenen. Meer informatie? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag.  

9 + 10 =